top of page
Wave

Meet the Videographer

Als professioneel fotograaf heb ik reeds enkele decennia ervaring met het fotograferen van modellen. Mode & glamour, gedurfd & provocerend, dit alles met stijl en waardigheid waren de hoofdingrediënten van mijn werk als fotograaf.

Sinds enige tijd heb ik dit achter mij gelaten en heb mij gefocust op nieuwe uitdagingen. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het gebruik van “visuele communicatie” en wat de mogelijkheden hiervan zijn en daarom heb ik mij toegelegd op het samenstellen van videoclips zoals hier te zien is op mijn website. Het gebruik van krachtige beelden die een essentie weergeven en die blijven hangen en impact maken. Door verschillende thema’s te gebruiken en originaliteit en creativiteit op de eerste plaats te zetten is het de bedoeling om een toffe afwisseling te creëren met als doel een dynamische en boeiende presentatie. Een visuele expressie die een meerwaarde aan het evenement geeft en de ambiance ten goede komt.

Hierbij bied ik mijn diensten aan als VeeJay (enkel video, geen muziek) voor nachtclubs, discotheken, exclusieve privé feesten en evenementen. Een aangename stemming opbouwen door de combinatie van de juiste beelden en de gepaste muziek om het publiek in vervoering en een gemoedelijke sfeer te brengen. Ook te boeken als fotograaf/cameraman voor "Event Pictures" en "Aftermovies" van evenementen.

Neem gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie.

bottom of page